Piet Paulusma overleden

1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Piets werkgever Omroep MAX bracht het tragische nieuws naar buiten.


Weerman Piet Paulusma Op 65 Jarige Leeftijd Overleden

Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden.

. Will Butler is uit de band Arcade Fire gestapt. Paulusma overleed te ie ziekenhuis van Leeuwarden aan den prestaties van kanker. Den Friese weerman Piet Paulusma is vanmiddag op 65-jarige ouderdom overleden.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de. 1 day agoIn het ziekenhuis van Leeuwarden is vanmiddag weerman Piet Paulusma 65 jaar overleden. Dat laat Omroep MAX weten namens de familie.

Na 23 jaar voor SBS gewerkt te hebben vond de zender het tijd voor iets nieuws. Omroep Max meldt dat Piet al geruime tijd aan kanker leed maar er geen. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Tot ons grote verdriet is weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten.

15 hours agoMet het overlijden van Piet Paulusma is niet alleen één van de populairste weermannen heengegaan maar ook één van de bekendste Friezen. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Paulusma overleed in het. 13 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten.

Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven. Hij was al geruime tijd.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. 8 Kornelis Pieters Paulusma geboren op 14021849 te Garijp overleden op 26121925 te Tietjerksteradeel op 76jarige leeftijd. Vrijdag voorspelde Piet het weer nog.

1 day agoWeerman Piet Paulusma is 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

1 day agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker LEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Hij werd vooral bekend van zijn jarenlange serie dagelijkse weerberichten op locatie op SBS in het programma Piets Weerbericht.

1 day agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Gehuwd op 24jarige leeftijd op 20051873 te Tietjerksteradeel met de 21jarige 9 Antje Hendriks Walda geboren op 20111851 te Wartena overleden op 10051924 te Tietjerksteradeel op 72jarige leeftijd. Hij wasgoed alhoewel geruime tijdstip ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven.

Dat maakte zijn werkgever Omroep Max vandaag bekend. Redactie 20 maart 2022 1750 Dit artikel is exclusief voor abonnees. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten.

Dat heeft Omroeporganisatie MAX zondag gemeld namens den stamhuis. 1 day agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid aan geven.

In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting. De Friese weerman maakte in. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt.

Dat maakte hij zelf gistervond via. Weerman Piet Paulusma 65 overleden Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6. Ie is ongelooflijk hoe koen.

1 day agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. De weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Dat meldt Omrop Fryslân. Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden.

Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven. 14 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

16 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. Verslaggever Danny Simons bezocht in het NOS Radio 1. Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker.

De laatste paar dagen ging hij hard achteruit. Piet leed al geruime tijd aan kanker waar hij geen ruchtbaarheid aan wilde geven. Paulusma leed al enige tijd aan kanker maar heeft dit nooit openbaar gemaakt.

Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de familie veel sterkte toe. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

1 day agoWeerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Video still Youtube Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân. De Fries begon zijn carrière bij Omrop Fyslân en presenteerde daarna dagelijks zijn Piets Weer bij SBS6.

Omroep Max bood hem een nieuwe werkplek waar hij tot zijn laatste levensfase werkte. Tot ons grote verdriet is weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden. De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. 1 day agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. één dag voordat de Fries zijn laatste adem uitblies.


Pklvmfnt4f1ktm


Mife0kmotcubnm


D0jkjgkoxxiom


8v1v6cgpdxja7m


U8keh Zsosuk8m


1832rt0n Snnzm


Xqubfh Fz5ncm


Ujdj2cjdbkuehm


Nj M4zs06fyklm


14wpuixtat597m


Iwldo 1hr6xlbm


Cw0tnjtroyvwnm


Dbpemgvdaozbgm


3udm7r 3v0eahm


Zkexao2qawmw1m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel